بازدید نمایندگان WHO از مرکز دندانپزشکی شمس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۵ |

نمایندگان WHO از برنامه پیشگیری و کنترل عفونت و استریلیزاسیون مرکز دندانپزشکی شمس بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت نمایندگان WHO دوشنبه چهارم شهریور از برنامه پیشگیری و کنترل عفونت و استریلیزاسیون مرکز دندانپزشکی شمس؛ واقع در غرب تهران بازدید کردند.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: بازدید سه نفر از اعضای سازمان جهانی بهداشت به همراه همکاران وزارت بهداشت از واحد دندانپزشکی در مرکز جامع سلامت شهری شمس، دوشنبه چهارم شهریور انجام شد.

در این بازدید برنامه مهار مقاومت میکروبی (AMR) و برنامه پیشگیری و کنترل عفونت پایش شد و همچنین نحوه انجام استریلیزاسیون به صورت عملی ارائه و اهم فعالیتهای اجرایی به صورت کامل بیان شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر