حمایت و همکاری دادستان عمومی و انقلاب اسلامی ملارد از برنامه های سلامت محور بهبود تغذیه‌ جامعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۸ |

متخلفان حوزه سلامت شهرستان ملارد، با حکم دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، ملزم به شرکت در جلسات و کلاسهای آموزشی تغذیه و همکاری در راستای بهبود وضعیت تغذیه مردم شدند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - با پیگیری‌های مجدانه مسئولین و کارشناسان تغذیه، بهداشت خانواده و آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان ملارد، مبنی بر استفاده از تمامی پتانسیل‌های شهرستان‌ به منظور آموزش وسیع در خصوص بهبود وضعیت تغذیه و پس از ملاقات حضوری دکتر غلامرضا عسگری؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با دادستان عمومی و انقلاب ملارد و حضور قضات در جلسات آموزشی تغذیه؛ تحولی شگرف در راستای ارتقای سطح سلامت مردم شهرستان ملارد ایجاد شد.

با حمایت دادستان شهرستان و پیرو ارتقای نگرش قضات دادگاه عمومی در خصوص جایگاه و اهمیت تغذیه در سلامتی؛ منجر به صدور حکم شرکت متخلفان (بار اول) در صنعت غذا ( نانوایی‌ها، فروشندگان مواد‌غذایی، لبنیاتی‌ها، رستوران‌ها و...) در جلسات آموزشی کارشناسان تغذیه مورد اعتماد شبکه بهداشت و درمان شد که در صورت تایید آموزش آنان و مهر نظام پزشکی کارشناس تغذیه بر روی حکم صادره، تخلف آنان برای بار نخست بخشیده می‌شود.

همچنین متخلفان ضمن حضور در کلاس‌های آموزشی برگزار شده توسط کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط؛ مکلف به تهیه و تدوین متون علمی، مطالعه کتب علمی مرتبط با عنوان تخطی انجام شده، مشارکت در فعالیت‌های آموزشی تغذیه ‌ی و بهداشتی برای سایر همکاران هم صنف، تهیه پاورپوینت‌های مصور در رابطه با تخلفات غذایی و اثرات سوء آنان و... هستند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر