برگزاری دومین کمیته دارویی معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |

کمیته دارویی معاونت بهداشت دانشگاه، شنبه 26 مرداد برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - این کمیته دانشگاهی که برای بار دوم در سال جاری در راستای اجرای برنامه‌های امور دارویی و با هدف همفکری و هماهنگی داروسازان و کارشناسان دارویی شبکه‌ها و مراکز بهداشت شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت فصلی (سه ماهه) انجام می شود، با حضور 18 نفر داروساز  و کارشناس دارویی، شنبه 26 مرداد در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد.

دکتر مهدی پور؛ سرپرست امور دارویی معاونت بهداشت دانشگاه، آموزش مطالب مربوط به کمیته تجویز مصرف منطقی دارو و سهیلا مجرد؛ کارشناس مسئول امور دارویی شمالغرب، آموزش برنامه نرم افزاری "روزآمد" نرم افزار انبارداری دارو و تجهیزات را بیان کرد.

همچنین دکتر آشوبی؛ مسئول امور دارویی رباط کریم، پیشنهاداتی در خصوص تغییر در فرمهای پایش از مراکز درمانی و داروخانه‌ها را ارائه داد و خانم خداوردی؛ کارشناس دارویی رباط کریم، اعمال گزینه های جدید در به روز رسانی فرم‌های پایش امور دارویی را مطرح کرد.

تعیین میزان اعتبار لازم جهت اجرای برنامه اطفای حریق انبارهای دارویی شبکه ها و مراکز شهرستان توسط مسئولین امور دارویی و کارشناسان مربوطه و تبادل نظر در خصوص به روز رسانی فرم‌های پایش داروخانه‌های مراکز، خانه‌های بهداشت، قفسه‌های دارویی مراکز سلامت و مراکز بدون داروخانه از دیگر موارد طرح شده بود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر