برگزاری جلسه هماهنگی با معاونت توسعه و پشتیبانی سازمان نظام پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۷ |

معاونت بهداشت جلسه هماهنگی برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان زیر 5 سال را با معاونت توسعه و پشتیبانی سازمان نظام پزشکی برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – این جلسه با حضور دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ معاون اجرایی و دکتر فرهاد فیروزبخت؛ مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت و دکتر رحمانی؛ معاون توسعه و پشتیبانی سازمان نظام پزشکی برگزار شد.

دکتر بحرالعلوم در خصوص اهمیت برنامه نظام مراقبت مرگ کودکان زیر 5 سال و سناریوهای مرگ کودکان مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر فیروزبخت به بیان مطالبی در خصوص اهمیت مداخلات پیشگیرانه از مرگ‌های قابل اجتناب کودکان تا سال 1400 و نقش بازآموزی پزشکان عمومی و متخصص اصفال در خصوص پیشگیری از مرگ‌های کودکان به علت مراقبت‌های پزشکی نامناسب پرداخت.

سپس مریم ملازاده، کارشناس نظام مراقبت مرگ کودکان دانشگاه خلاصه پیشنهادات در خصوص کاهش موارد مرگ کودکان را مطرح کرد.

در این جلسه بعد از ارایه مداخلات از سوی مدیران معاونت بهداشت، دکتر رحمانی به بیان نظریه تخصصی در جهت انجام اقدامات اجرایی با همکاری نظام پزشکی با هدف پیشگیری از مرگ‌های مشابه درکودکان پرداخت.

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر