برگزاری کارگاه استانی مراقبتها و خدمات تغذیه‌ای در برنامه تحول نظام سلامت ویژه پزشکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۶ |

کارگاه استانی مراقبتها و خدمات تغذیه‌ای در برنامه تحول نظام سلامت ویژه پزشکان، چهارشنبه 23 مرداد برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - این کارگاه استانی در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت و با هدف آشنایی پزشکان با نحوه ارائه خدمات تغذیه‌ای در برنامه نظام سلامت؛ به همت گروه بهبود تغذیه معاونت‌های بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی ایران و تهران، با حضور 100 پزشک، چهارشنبه 23 مرداد در کتابخانه مرکزی دانشگاه ایران برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن ابراز خرسند از برگزاری مشترک این کارگاه در جهت یکسان شدن عملکردها در دانشگاههای استان تهران، به روند افزایشی ابتلا به بیماریهای غیر واگیر و نقش موثر تغذیه و لزوم تغییر سبک زندگی در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر اشاره کرد.

لیلا فرزاد؛ مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه ایران ضمن تاکید بر لزوم تقویت شناسایی بیماران مبتلا به دیابت، فشارخون بالا، چربی خون، اضافه وزن و چاقی و ثبت بیماریها در سامانه سیب مطالبی را در خصوص نحوه ارائه خدمات تغذیه توسط مراقبین سلامت، کارشناسان تغذیه و پزشکان از طریق سامانه سیب ارائه داد.

مباحث راه‌های کنترل، پیشگیری و درمان چاقی و چربی خون و همچنین راههای کنترل، پیشگیری و درمان دیابت و فشارخون بالا، توسط دکتر زراتی و دکتر امیری از اعضای هئیت علمی دانشگاه ایران تدریس شد.

و در ادامه مدعوین با شرح وظایف مراقبین سلامت، کارشناسان تغذیه و پزشکان، در خصوص ارائه خدمات تغذیه‌ای در برنامه تحول سلامت، توسط سرکار خانم باقری نیا مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه تهران، آشنا شدند.

در پایان این کارگاه که قریب به 100 نفر از پرشکان دانشگاه ایران و تهران حضور داشتند، پزشکان با هدف بهبود روند اجرای برنامه در سامانه سیب به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر