نجات جان مادر شیرده از مرگ حتمی با تلاش همکاران معاونت بهداشت و بیمارستان شهید رجایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ |

با پیگیری و تلاش متعهدانه همکاران معاونت بهداشت، شبکه بهداشت و درمان بهارستان و بیمارستان قلب شهید رجایی، یک مادر شیرده از مرگ حتمی نجات یافت.

روابط عمومی معاونت بهداشت – تلاش دلسوزانه حمیده شوشتری؛ مسئول برنامه مادران شبکه بهداشت و درمان بهارستان، فریده همایون؛ مسئول برنامه مادران معاونت بهداشت و تیم جراحی بیمارستان شهید رجایی دکتر نیلوفر سمیعی، دکتر سعید حسینی و دکتر فاطمه شیما هادی‌پور زاده؛ منجر به عمل جراحی قلب مادر تازه زایمان کرده که مبتلا به تنگی شدید زیر دریچه آئورت بوده، می‌شود و از مرگ حتمی نجات می‌یابد.

گفتنی است، علیرغم نیاز فوری مادر به عمل جراحی ( طبق تشخیص دکتر نیلوفر سمیعی) این مادر ابتدا راضی به انجام عمل جراحی نبوده و پس از مشاوره‌های مستمر و مکرر خانم حمیده شوشتری؛ به این عمل رضایت می‌دهد. "معنای نفس کشیدن را، الان میفهمم" اولین جمله مادر، بعد از عمل جراحی است.

توضیح اینکه، میزان مرگ مادر از مهمترین شاخص‌های بهداشتی یک کشور بوده و پیشگیری از مرگ مادران، از اولیت‌های وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت است.

دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، با صدور تقدیرنامه‌های مجزا از تلاش ستودنی این تیم، تقدیر و تشکر کرد. متن تقدیرنامه، این‌گونه است:

به نام خداوند جان و خرد

میهن عزیزمان، همواره به وجود افراد نخبه، متخصص و متعهدی چون سرکار/ جناب عالی، بر خود بالیده و در عرصه‌های جهانی می‌درخشد. ضمن تقدیر و سپاس از تلاش ارزشمند، دلسوزانه و عالمانه شما که منجر نجات جان مادر گردیده است، توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر