برگزاری همایش استانی ترویج تغذیه شیر مادر در بیمارستان تریتا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |

معاونت بهداشت دانشگاه، همایش استانی بزرگذاشت ترویج تغذیه با شیر مادر را، چهارشنبه 16 مرداد در بیمارستان تریتا، برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت همایش استانی ترویج تغذیه با شیر مادر، با حضور دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست و مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشت مدیران و رؤسای شبکه‌ها و مراکز بهداشت تابعه، رئیس و کارشناسان اداره کودکان وزارت متبوع، نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، رئیس و اعضای هیئت مدیره بیمارستان، کارشناسان استانی این برنامه و عموم مردم؛ چهارشنبه 16 مرداد در بیمارستان تریتا برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی، ضمن تأکید بر تلاش همگانی و حمایت همه جانبه برای ارتقای برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر به افزایش هوش کودکان کمک می‌کند و در یافته‌های 16 مطالعه، در سال‌های اخیر نشان داده که تغذیه با شیر مادر، در تکامل اعصاب مغز نوزاد و افزایش توان یادگیری نقش داشته و می‌تواند میزان شاخص هوش کودک را سه تا چهار برابر افزایش دهد و این مزایا برای نوزادان‌ کم‌وزن و نارس‌ بسیار قوی‌تر و پررنگ‌تر است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره با شعار امسال این هفته، خاطرنشان کرد: 10 لغایت 17 مرداد ماه با عنوان هفته جهانی تغذیه با شیر مادر نامگذاری شده و شعار هفته جهانی امسال "توانمندسازی والدین، تقویت تغذیه با شیر مادر ؛ حال و آینده!" انتخاب شد. شعار با توانمندسازی والدین، تغذیه با شیر مادر را امکان پذیر کنید، متمرکز بر حمایت و توانمندسازی هر دو والد برای موفقیت تغذیه کودک با شیر مادر است. این شعار شامل همه والدین در دنیای امروز است. تمرکز بر حمایت از والدین برای توانمندسازی در راستای تحقق اهداف شیردهی آنها بسیار مهم است.

وی ادامه داد: تغذیه با شیر مادر در حوزه مادر است و وقتی پدران، شرکا، خانواده ها، اماکن کار و اجتماعات از او حمایت می کنند، شیردهی بهبود می یابد. همه ما می توانیم از این روند حمایت کنیم، زیرا تغذیه با شیر مادر یک تلاش تیمی است. برای فعال کردن شیردهی، همه ما باید از آن حمایت کنیم.

دکتر عشرتی در بیان، ضمن تشکر از تلاش دست اندرکاران استانی این برنامه و همچنین تیم مدیریتی بیمارستان تریتا در برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر شیردهی مادر تداوم پیدا کند، وضعیت سلامت جامعه به شکل محسوس ارتقا می‌یابد.

سپس دکتر شریعت پناهی؛ رئیس اداره کودکان وزارت بهداشت نیز در خصوص نقش شیرمادر در رشد و تکامل کودک، فوائد تغذیه شیرخوار با شیر مادر،  بر شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادرکه متمرکز بر توانمند کردن هر دو والد برای اینکه بتوانیم در تغذیه شیرخواران با شیر مادر موفق شویم، تأکید کرد و گفت: برای موفقیت در این راه باید همه دست در دست هم برای رفع موانعی که باعث عدم موفقیت در شیردهی است گام برداریم

در ادامه دکتر طلاچیان؛ عضو کمیته کشوری برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر، نیز با تأکید بر هزار روز طلایی به‌عنوان ایامی حساس و طلایی در زندگی هر فرد و نقشی بی نظیر که در آینده فرد، اجتماع و کشور دارد؛ در خصوص اهداف هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، مطالبی را بیان و تغذیه با شیر مادر را به عنوان کلیدی برای رسیدن به اهداف توسعه پایدار دانست.

دکتر خلیل نژاد؛ رئیس و مدیر عامل بیمارستان تریتا، دکتر معتمد؛ دکترای روانشاسی بالینی و مسئول کلینیک روانشناسی، دکتر ترامشلو؛ دکترای گفتاردرمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه توانبخشی، دکتر جهانگیری؛ فوق تخصص نوزادان بیمارستان و دکتر مظلوم؛ عضو انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر نیز از دیگر سخنرانان بودند.

این همایش با برنامه‌های شاد و مفرح، همچون برگزاری استندآپ کمدی و مسابقه تعویض لباس شیرخواران توسط پدران، اجرای برنامه های نمایشی، بریدن نمادین کیک با تصویر شعار جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، اهدای جایزه به مادران نمونه و پخش تیزرهای عملکردی همراه بود.

گفتنی است در این همایش، از فعالان استانی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر با اهدای لوح سپاس و هدیه، قدردانی شد.

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر