برپایی غرفه سلامت به مناسبت هفته ملی ازدواج در سالن اجتماعات باقرالعلوم شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس با همکاری اداره بهزیستی شهرستان، سه شنبه 15 مرداد، اقدام به برپایی غرفه سلامت در محل برگزاری "همایش رازهای ازدواج بدون شکست" کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس: این غرفه با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی جوانان و با موضوع ازدواج آسان در مجتمع فرهنگی هنری باقرالعلوم شهرستان قدس برپا و پمفلت و رسانه‌های آموزشی مرتبط بین مراجعین توزیع شد.

در این همایش علاوه بر سخنرانی و بررسی آسیب‌های ازدواج دیر هنگام در خانواده و جامعه؛ چندین جلد کتاب مناسب و متناسب با آموزش پیش از ازدواج  معرفی و در پایان به زوجین جوان موفق منتخب، هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر