برگزاری همایش ترویج ازدواج آسان در سالن اجتماعات شهید طحانی ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۳ |
شبکه بهداشت و درمان ملارد با همکاری اداره رزش و جوانان، کارگاه ترویج ازدواج آسان را با حضور حجت الاسلام و المسلمین شهاب مرادی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: در هفته ازدواج، کارگاه ترویج ازدواج آسان به همت فرمانداری و اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد و همکاری شبکه بهداشت و سایر ادارات، در سالن اجتماعات شهید طحانی با شعار « ازدواج آسان» و با حضور امام جمعه شهرستان و سایر مسئولین ادارات به همراه جوانان شهرستان برگزار شد .

دکتر غلامرضا عسکری؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد گفت: از آنجا که مساله سلامت جوانان یک مساله فرابخشی است و درون شهرستان نیز واحدهای متعددی، با توجه به رسالت خود، متولی بخش ها و حیطه‌هایی از سلامت جوانان هستند. لذا موفقیت در اجرای برنامه‌های مرتبط با سلامت جوانان با مشارکت کلیه ذینفعان این امر میسر است.

وی افزود: در سند سلامت جوانان بسته راهبردی چهارم تشکیل خانواده در نظر گرفته شده است که در جهت دست‌یابی هدف کلان افزایش ازدواج در جوانان و هدف اختصاصی دست‌یابی به افزایش آگاهی جوانان در راستای ترویج ازدواج سالم با راهبردهای حساس سازی جامعه و نهادهای تاثیرگذار نسبت به پیامدهای تاثیرگذار نسبت به پیامدهای مثبت ازدواج آگاهانه و به موقع جوانان و ارتقای فرهنگ و هنجارهای جامعه در راستای تقویت معیارهای عقلایی همسرگزینی در میان جوانان از الویت های برنامه‌های واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس است .
حجت الاسلام شهاب مرادی مدرس این همایش در سخنرانی خود تاکید کرد: افزایش میانگین سن جوانان و کاهش تمایل به ازدواج در کنار سایر موانع ازدواج و به دنبال آن مشکلات اجتماعی و فرهنگی ناشی از آن، ضرورت فرهنگ‌سازی گسترده و موج آفرینی فراگیری ازدواج آسان و آگاهانه در جامعه را آشکار می‌کند.
لذا الگوسازی برای جوانان، موج آفرینی جهت همکاری منسجم در امر ازدواج جوانان، فرهنگ‌سازی در زمینه الگوی ازدواج اسلامی، افزایش آگاهی جوانان و والدین، خانواده و هم افزایی دستگاه های اجرایی برای حمایت از ازدواج جوانان را ایجاب می کند.

خلاصه فعالی‌ های انجام شده در همایش شامل:
  • برپایی غرفه سلامت و  مشاوره در خصوص ازدواج آسان همراه با ارائه آموزش های ازدواج سالم
  • توزیع کتابچه راهنمای ازدواج شاد و پایدار در بین جوانان
  • توزیع پمفلت، تراکت و بروشورهی آموزشی با مضامین( ازدواج شاد و پایدار و ازدواج سالم .....) در بین جوانان
  • حساس‌سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت فردی، خانوادگی و اجتماعی خود و حیطه هایی که باید به آن توجه کنند.
  • آگاهی رسانی به خانواده ها در مورد حیطه های الویت دار سلامت جوانان در امر ازدواج و چگونگی درخواست دریافت خدمات در این حیطه ها
  • ارائه برنامه های آموزشی و مشاوره ای مورد نیاز جوانان، در زمینه ازدواج سالم
  • آموزش جوانان با رویکرد معیارهای همسر گزینی مناسب و ازدواج سالم
  • انجام تن سنجی و محاسبه BMI
  • کنترل فشارخون جوانان
  • توزیع مگادوز ویتامین دی 50000

در  پایان نیز از زوج‌های جوان ادارات که در سال 97 و نیمه اول 98 ازدواج کرده بودند با اهداء هدیه و لوح سپاس، قدردانی و تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر