پیام تبریک دکتر بابک عشرتی به مناسبت روز خبرنگار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۷ |
دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پیامی، روز خبرنگار را به تلاشگران عرصه‌ی مقدس اندیشه و قلم و آگاهی تبریک گفت. در این پیام آمده است.

»
ن والقلم و ما یسطرون« سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (سوره‌ی مبارکه‌ی قلم؛ آیه‌ی یک)

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی): خبرنگاران؛ سربازان هنرمند جناح عظیم اسلام هستند.

خبرنگاران از آن رو که "حق جو" و "حق پو" میباشند،‌ شایسته تکریم و تحسین‌اند.
خبرنگاران از آن رو که نماینده و وکیل مردم عزیزمان هستند،‌ شایسته قدردانی و سپاسگزاری هستند. خبرنگاران طلایه داران جبهه قلم و اندیشه و عامل آگاهی دهند‌ی مردم در لحظات و صحنه‌‌های سرنوشت‌ساز جامعه هستند و از آنجایی که بدنبال حقیقت و انعکاس واقعیتها می‌باشند، همواره شایسته تکریم و تحسین‌اند.

17 مرداد ماه «روز خبرنگار» یادروز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور خبرنگاران عزیز کشور تبریک عرض نموده و ضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه؛ تلاش و جدیت شما عزیزان را، در برافروختن چراغ اطلاع‌رسانی مستقل و مسئولانه ارج می‌نهم.
بی شک، دستیابی به قله‌های پیشرفت، سربلندی و سعادت کشور، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی؛ جز با حق‌جویی، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهی ممکن نمی‌شود. از ایزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق گویی در عرصه آگاهی آرزومندم.

اینجانب ضمن تبریک روز خبرنگار به همه خبرنگاران، اصحاب رسانه و خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع‌رسانی کشور، از همراهی، توجه و اهتمام ویژه اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و اطلاع‌رسانی از فعالیت‌ها و خدمات نظام قدردانی نموده و برای شما خبرنگاران متعهد و کوشا، که آگاهی را حق مردم می‌دانید و برای دانستن و رشد و باروری اندیشه ی هم‌نوعان خود خستگی‌ناپذیر و پر تلاش می‌کوشید؛ سلامتی، توفیق و ادامه فعالیت آگاهانه، در پرتو رهنمودهای حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را از خداوند متعال خواهانم.

دکتر بابک عشرتی
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 16 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر