پلمپ 16 واحد عرضه‌کننده قلیان و معدوم‌سازی بیش از سه تن توتون و تنباکوی تاریخ مصرف گذشته در غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |

بازرسان مرکز بهداشت غرب تهران، 16 واحد فاقد پروانه کسب عرضه‌کننده قلیان را پلمپ و بیش از سه تن توتون و تنباکوی تاریخ مصرف گذشته را معدوم کردند./ 300 فقره ادوات قلیان ضبط شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: در نیمه اول مرداد سال جاری، 16 واحد فاقد پروانه کسب عرضه‌کننده قلیان پلمپ و بیش از سه تن توتون و تنباکوی تاریخ مصرف گذشته معدوم شد.

مهندس سارا کریمی؛ مسئول بهداشت محیط غرب تهران، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها برای ارتقای سلامت مردم تصریح کرد: با عنایت به رسالت این مرکز؛ در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه و ضرورت تشدید نظارت و بازرسی بهداشت و برخورد قانونی با مراکز غیرمجاز عرضه کننده قلیان؛ حسب دستور قضایی رییس دادسرای ناحیه 26 ویژه جرایم پزشکی، در نیمه اول مرداد امسال، 16 واحد فاقد پروانه کسب و دارای نواقص متعدد بهداشتی عرضه قلیان، در معیت نمایندگان نیروی انتظامی و اتحادیه قهوه‌خانه‌داران، پلمپ و بالغ بر 300 فقره ادوات قلیان، توسط کلانتری ضبط شد.
وی افزود: همچنین با توجه به گزارش مردمی مبنی بر بسته‌بندی و توزیع توتون و تنباکو به صورت مخفیانه در یک منزل مسکونی؛ با حکم مراجع قضایی، بازرسان بهداشت محیط این مرکز در تاریخ هفتم مرداد، در معیت نمایندگان کلانتری تهرانسر و شهرداری، به مکان مراجعه و بیش از 3 تن توتون و تنباکو تاریخ مصرف گذشته را معدوم کردند. پرونده تخلف بهداشتی از طریق کلانتری به دادسرا ارسال شد.

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر