بازدید دکتر بابک عشرتی از ستاد مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |

دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، سه‌‎شنبه 15 مرداد از ستاد مرکز بهداشت غرب و قطب کشوری HIV والفجر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه به همراه دکتر محمد میرزایی معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر ماهرخ علایی جنت مکان؛ رئیس مرکز بهداشت غرب تهران، سه‌شنبه 15 مرداد ماه؛ از ستاد مرکز بهداشت غرب، مرکز خدمات جامع سلامت والفجر و قطب کشوری HIV در کلینیک مشاوره بیماری‌های رفتاری والفجر بازدید کردند.

پس از بازدید میدانی انجام شده، جلسه‌ای با حضور مدیران ستادی در سالن نور برگزار شد.
در این جلسه، دکتر علایی گزارش جامعی از عملکرد مرکز ارائه کرد. سپس مدیران واحدها اقدام به ارایه شاخص‌های عملکردی و چالش‌های واحد تحت پوشش خود کرده و جلسه با بحث و تبادل نظر صمیمانه و راهگشا بین اعضاء ادامه یافت.
در پایان، دکتر عشرتی ضمن تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی منسجم برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی خاطرنشان کرد: بازدیدهای مدیریتی از واحدهای تابعه، موجب آشنایی عمیق با نحوه عملکرد و ارائه راهکارها و بازخوردهای لازم برای ارتقاء عملکرد واحدها می‌شود و از نحوه عملکرد مرکز بهداشت غرب در ارایه خدمات بهداشتی ابراز رضایت نمود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر