برگزاری اولین کمیته استانی آموزش‌های هنگام ازدواج

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۵ |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، اولین کمیته استانی آموزش‌های هنگام ازدواج را، سه‌شنبه 15 مرداد برگزار کرد.
روابط عمومی معاونت بهداشت - اولین کمیته استانی ارتقای آموزش‌های هنگام ازدواج (همکاری بین‌دستگاهی ) با حضور معاونین و مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و همچنین نمایندگان دفتر امور اجتماعی استانداری، بهزیستی استان، معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و سازمان تبلیغات اسلامی، سه شنبه 15 مرداد در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت و رئیس کمیته اجرایی استانی، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی ظرفیتها در راستای تحکیم بنیان خانواده خاطرنشان کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در زمینه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی (طلاق) و نیز بند چهارم سیاست‌های کلی جمعیت و بند دهم سیاست‌های کلی خانواده؛ این کمیته با هدف تحکیم بنیان خانواده و افزایش رضایتمندی از زندگی زناشویی در راستای رفع چالش‌های اجرایی برنامه مشترک بین‌دستگاهی آموزش و مشاوره هنگام ازدواج، تشکیل شد.
در این جلسه، ضمن تأکید بر مبانی و اصول اجرایی تحکیم بنیان خانواده، وظایف و مسئولیت‌های سازمان‌های ذیربط بیان شد. همچنین ابلاغ اعضای کمیته استانی، توسط دکتر عشرتی اعطا شد.
گفتنی است، دکتر بابک عشرتی به عنوان رئیس کمیته استانی آموزش‌های هنگام ازدواج از سوی وزارت متبوع انتخاب شده است.

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر