برگزاری جلسه اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۵ |

معاونت بهداشت جلسه اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی 99-98 را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – گروه دهان و دندان این معاونت، دوشنبه 14 مرداد جلسه هماهنگی اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان ابتدایی در سال تحصیلی 99-98 را برگزار کرد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در این جلسه که با حضور کارشناس مسئولان بهداشت دهان و دندان شبکه‌ها و مراکز بهداشت تحت پوشش برگزار شد، در خصوص اجرای برنامه های بهداشت دهان و دندان با تاکید بر اجرای برنامه کشوری ارتقای سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان ابتدایی در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاهها و خانه‌های بهداشت بحث و گفتگو شد.
در ادامه این جلسه در خصوص اجرای برنامه عاری از پوسیدگی پایه ششم و هفتم دانش‌آموزی و همچنین صدور گواهی دهان و دندان عاری از پوسیدگی در پایه تحصیلی هفتم تاکید شد.

همچنین در خصوص اجرای برنامه کشوری سلامت دهان و دندان کودکان زیر 6 سال نیز مطالب کاملی بیان شد.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر