برگزاری همایش بزرگداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان پیامبران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۳ |

معاونت بهداشت دانشگاه با همکاری بیمارستان فوق تخصصی پیامبران، همایش بزرگداشت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر را یکشنبه 13 مرداد برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - این مراسم مصادف با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر و با حضور50 مادر باردار و شیرده و پدران، 13مرداد ماه در سالن اجتماعات بیمارستان پیامبران  برگزار شد.

مراسم با پخش کلیپ کودکان شیر مادر‌ خوار بیمارستان پیامبران آغاز و در ادامه با سخنرانی آقای دکتر سجادی رئیس و خانم حبیبی مترون بیمارستان ادامه یافت.

فریبا فلاح زاده کارشناس شیر مادر دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن قدردانی از مدیریت بیمارستان برای حمایت از برنامه ترویج تغذیه باشیرمادردر خصوص علت برگزاری جشن هفته شیر مادر، شعار سال و توانمندی هر دو والد برای موفقیت تغذیه با شیر مادر در راستای تحقق اهداف شیردهی و اینکه در این راستا همه با هم باید مادر شیرده را حمایت کنیم، سخنرانی کرد.

فلاح زاده خاطرنشان کرد:  حمایت مسوولین  در محیط‌های کار، ساعات کار انعطاف پذیر، ایجاد تسهیلات پشتیبانی از قبیل ایجاد مهدکودک، اتاق‌های شیردهی نقش مهمی در این امر دارد. ضمنا حامیان تغذیه با شیرمادر از لحظه تولد نوزاد تا پایان دو سالگی نقشی بسیار مهم در تداوم تغذیه با شیر مادر دارند.
آقای دکتر ذکاوت مدیر گروه اطفال بیمارستان در خصوص اهمیت تغذیه باشیرمادر توضیحاتی ارائه دادند. قابل ذکر است ایشان جزء پزشکان حامی تغذیه باشیرمادر در بیمارستان بوده و نقش مهمی در تداوم تغذیه باشیرمادر دارند.

در ادامه چند نفر از مادران، خاطرات خود در خصوص نحوه شروع  تغذیه نوزادشان با شیر مادر بیان را کردند و از طرف مدیریت بیمارستان، جوایزی به رسم قدردانی، تقدیم به این  مادران شد.

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر