بازدید وزیر بهداشت لبنان و هیئت همراه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۲ |

وزیر بهداشت لبنان و هیئت همراه در معیت مدیر کل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت از شبکه بهداشت و درمان قدس بازدید کردند.

دکتر جمیل جبق وزیر بهداشت لبنان و هیئت همراه، دکتر اسدی لاری مدیر کل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، شنبه 12 مرداد 98 از  مرکز خدمات جامع سلامت روستایی الزهرا (س) شهرک دانش و خانه بهداشت روستای زرنان بازدید کردند.

وزیر بهداشت لبنان با بیان اینکه یکی از اهداف سفر خود به ایران آشنایی با نظام حوزه سلامت ایران می باشد، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم زمینه همکاری ایران و لبنان را در تمام ابعاد ایجاد کنیم و بزودی در کشور لبنان نیز سیستم ثبت بیماران به روش الکترونیک را داشته باشیم.

وی ضمن بازدید از کلیه واحدهای مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت مذکور از نزدیک با فعالیت‌های همکاران، پرونده سلامت الکترونیک، نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی در سطوح مختلف، ثبت خدمات ارائه شده در سامانه یکپارچه بهداشت (سامانه سیب) و عملکرد سیستم نظام ارجاع آشنا شد.

دکتر جمیل جبق ضمن تشکر از همکاری مدیران و پرسنل وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران که برای این بازدید تلاش کردند، از برنامه‌ها و اقدامات بسیار مطلوب وزارت بهداشت بخصوص در سطح شبکه‌ها به‌عنوان مرکز هدایت و کنترل سلامت در منطقه و خدماتی که در مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود و در ارتقاء بهداشت جامعه نقش اساسی و موثری دارد، قدردانی کرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر