تقدیر از روابط عمومی معاونت بهداشت به عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۹ |

در جشنواره روابط عمومی های دانشگاه، روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، عنوان برتر را به خود اختصاص داد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - مراسم تقدیر از روابط عمومی برتر دانشگاه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس و اعضای هیئت رییسه، دانشگاه، روسا و مدیران، سه شنبه 8 مرداد ماه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.

در ابتدا دکتر کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: ارزیابی روابط عمومی ها  بر اساس شاخص‌های استاندارد انجام گرفته است، البته همه افراد تلاش نمودند ولی برخی برترین هستند.

رییس دانشگاه تصریح کرد: هدف این است که در این مقایسه، انگیزش ها را تقویت و رقابت مثبت ایجاد نماییم.

وی با اشاره بر اطلاع رسانی به موقع اخبار سازمانی از زحمات مسئولین روابط عمومی تشکر نمود و افزود: جایگاه روابط عمومی از این منظر مهم است که هر آنچه در واحد انجام می شود به درستی انعکاس یابد نه کمتر و نه بیشتر.

دکتر کوهپایه زاده، روابط عمومی را به عنوان ساختار حد واسط ارتباطات میان و برون سازمانی معرفی کرد.

ایشان بر استفاده از مدیاها و خرید دانش فنی در حوزه های روابط عمومی تاکید نمود و اعلام داشت:  اگر اطلاع‌رسانی قوی درراستای افزایش  سطح سواد سلامت جامعه انجام گیرد، به تبع ، همکاری و مشارکت جمعی هم افزایش می یابد.

در این برنامه از مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت به عنوان منتخب برتر در بین معاونتهای دانشگاه، با اهدای لوح، تقدیر و تشکر شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر