استفاده از ایده‌های نو در جلب مشارکت همه جانبه در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۹ |

دکتر بابک عشرتی: بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، استفاده از ایده‌های نو در جلب مشارکت سازمان ها، استفاده از توان دانشجویان، همکاری معاونت ها، شبکه ها و حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران بود.

مراسم جشن بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، چهارشنبه 26 تیر ماه با حضور رییس، معاونین و مدیران دانشگاه، ، کارشناسان، دانشجویان و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد.

در این مراسم دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه داد و اظهار داشت: این برنامه فقط به منظور رفع تکلیف نبود، بلکه سعی کردیم یک فرصت ایجاد و از تمامی دستاوردها استفاده نماییم.

دکتر عشرتی خاطرنشان کرد: این برنامه با هماهنگی وسیع بین دستگاههای و بخشهای مختلف انجام شد که قابل تقدیر است.

وی با اشاره به ایجاد نوآوری در این طرح تصریح کرد: مشارکت سایر سازمانها، استفاده از توان بالای دانشجویان ، همکاری معاونت ها، شبکه ها و حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران از ایده های نو در این بسیج ملی بود .

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، از همکاری بیمارستانهای و داروخانه های خصوصی و حضور فعال دانشجویان به عنوان آینده سازان و سکان داران سلامت در این بسیج ملی، تقدیر و تشکر کرد .

وی گفت: با مشارکت حوزه های آموزش و پژوهش دانشگاه، طرحهای تحقیقاتی با موضوع  اینکه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، هزینه اثربخش بوده یا خیر ، انجام گرفته است.

دکتر عشرتی اعلام داشت: در این طرح، جمعیت هدف را تحت پوشش قرار دادیم و از نظر میزان فعالیت در ایستگاههای ارزیابی فشار خون و کارآمدی نیروی های داوطلب جزء رتبه های برتر کشور شدیم.

دفعات مشاهده: 69 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر