برگزاری جشن بزرگ بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۹ |

جشن بزرگ بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - جشن بزرگ ملی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، چهارشنبه 26 تیر ماه در سالن هزار نفره همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ با حضور رئیس دانشگاه و معاونین ایران دانشگاه، مدیران عامل و رؤسای بیمارستان‌های تحت پوشش، نمایندگان ادارات و صنایع استان تهران و پرسنل و کاربران برگزار شد.

این مراسم در راستای قدردانی از زحمات و فعالیت های پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر ارگان ها و نهادهای مشارکت کننده در اجرای این بسیج ملی برگزار شد.

در این مراسم دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از ایجاد تعامل و همدلی سازمانها در بسیج ملی کنترل فشارخون تقدیر و عنوان کرد: نگاه پیشگیرانه خیلی ارزش دارد و حرکت خوب وزارت بهداشت در جهت اجرای بسیج های ملی، باعث حساس سازی مردم به وضعیت سلامت خود  و آگاه سازی  در زمینه بیماری های غیر واگیر می شود.

دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه ایران ضمن ارائه گزارشی از اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران،  اظهار داشت: بسیج ملی کنترل فشار خون طرحی نوآورانه بود که با مشارکت سایر سازمانها، استفاده از توان بالای دانشجویان، همکاری معاونت ها، شبکه های بهداشت و درمان و حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران به نتیجه رسید.
در این مراسم گزارشی از فعالیت های انجام شده در این برنامه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران که در قالب کلیپ توسط معاونت بهداشت دانشگاه تهیه و تولید شده بود به نمایش گذاشته شد.
خدمات انجام شده در حوزه دانشجویی توسط آقای دکتر علی امیرکافی نماینده این حوزه به اطلاع شرکت‌کنندگان این برنامه رسید.
بزرگداشت دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) با شعرخوانی صابر خراسانی، اجرای استند آپ کمدی و برنامه‌های شاد و متنوع، و برگزاری مسابقه از جمله برنامه‌های این همایش بود.

در پایان این برنامه رؤسای ادارت و سازمان ها، رؤسای بیمارستان ها، مدیران و پرسنل شبکه‌ها و مراکز  تابعه و .... با اهداء لوح سپاس مورد تقدیر قرار گرفتند.

بسیج ملی کنترل فشار خون بسیج ملی کنترل فشارخون در دو مرحله اطلاع رسانی و اجرایی برنامه ریزی و اجرا شد.

در فاز اطلاع رسانی، حساس سازی جامعه، آگاهی بخشی و همچنین جلب مشارکت و  هماهنگی سایر ادارات، نهادها و دستگاه ها در نظر گرفته شد از ۲۷ اردیبهشت آغاز شد. مرحله  دوم این برنامه نیز به اجرا و عملیاتی سازی این طرح در سراسر کشور اختصاص داشت که از ۱۷ خردادماه تا ۱۵ تیرماه سال جاری اجرا گردید و طی این برنامه ..... گروه هدف این برنامه کلیه افراد 30 سال و بالاتر، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه های سنی بوده اند.

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر