برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |

شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه، سه‌شنبه 18 تیر برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت شورای مدیران ستاد، شبکه‌ها و مراکز تابعه معاونت بهداشت، سه‌شنبه 18 تیر در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

دومین جلسه شورای مدیران سال 98، با حضور دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی و مدیران گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های غرب استان تهران و همچنین رؤسای مراکز بهداشت غرب و شمال‌غرب تهران، برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی، با بیان اینکه در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، دانشگاه علوم پزشکی ایران، با ثبت ایستگاهی 600 هزار نفر در جایگاه دوم کشوری قرار گرفت. خاطرنشان کرد: این موفقیت ارزشمند، حاصل برنامه‌ریزی و مدیریت مدیران، کارگروهی مطلوب حوزه‌ی تحت پوشش و جلب مشارکت بوده است.

وی با تقدیر و تشکر از تمامی همکاران تصریح کرد: این معاونت، با ثبت 66.760 کارگر مشمول در سامانه فشارخون، رتبه نخست عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری کشور را به‌دست آورده است.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، مطالبی را نیز در خصوص نیازسنجی دوره‌ای مدیران بیان کرد و پویایی، خلاقیت، ابتکار و نوآوری را از مؤلفه‌های مهم مدیریت دانست.

در این جلسه، دکتر علیرضا بحرالعلوم، معاون اجرایی معاونت بهداشت، انتظارات در خصوص اتاق فکر معاونت را بیان کرد و خواستار طرح ایده‌های نو که منجر به پویایی با شتاب سیستم باشد، شد و تأکید کرد: مباحث و مطالبی که در اتاق فکر مطرح می‌شود، نباید فرآیندهای جاری معاونت باشد. وی خواستار، پیگیری و اجرای ایده‌هایی شد که علاوه بر ارتقای سلامت، موجب خلق ثروت و دستیابی به اهداف دانشگاه نسل سوم شود.

بررسی آسیب‌شناسی افت عملکردی در برخی برنامه‌های جاری، تقویت نظام پیشنهادات، اجرای مطلوب برنامه‌ها و فرآیندهای معاونت در راستای ارتقای شاخص‌ها، مدیریت بهینه بودجه ها و هزینه‌کرد اعتبارات و نیز برنامه ریزی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، از موضوعات مورد تأکید و حائز اهمیت در این جلسه بود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر