بازدید معاون بهداشت دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، سه‌شنبه 18 تیر از شبکه بهداشت و درمان بهارستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: دکتر عشرتی به همراه دکتر میرزایی؛ معاون فنی معاونت، سه‌شنبه 18 تیر با حضور در شبکه بهداشت و درمان بهارستان، با دکتر دمیریان؛ مدیر شبکه، معاونین و پرسنل دیدار و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند.

در این نشست، دکتر دمیریان، در خصوص تاریخچه شهرستان بهارستان، جمعیت، مشکلات و معضلات کلی شهرستان از جمله تراکم بالای جمعیتی که باعث به وجود آمدن آسیب‌های اجتماعی و احتمال شیوع بیماری‌های منتقله به صورت واگیر شده است مطالبی را بیان کرد.

وی در ادامه در خصوص وضعیت کلی حوزه سلامت در سطح شهرستان، تعداد مراکز و پایگاهها، نیروی انسانی شاغل و پروژه‌های عمرانی در دست احداث و اعتبارات پروژهای مذکور توضیحاتی را ارائه داد.

وی در خصوص نظام ارجاع افزود: این طرح با همکاری بیمارستان با موفقیت در حال اجرا می‌باشد.

سپس دکتر عشرتی در جلسه‌ای با مسئولین حوزه بهداشت شبکه، در خصوص شاخص‌ها و عملکرد واحد، نحوه فعالیت، وضعیت کنونی، مشکلات و چالش‌ها گفتگو کرده و برای ارتقای وضعیت موجود، راهکارهایی را ارائه داد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و تیم همراه، به منظور آشنایی با پرسنل شبکه بهداشت و درمان بهارستان، از تمام واحدهای ستادی شبکه بازدید کردند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر