کسب رتبه نخست در عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری توسط مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
مرکز بهداشت غرب در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، موفق به کسب رتبه نخست در عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – در طی یک ماه فعالیت شبکه‌ها و مراکز در برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، واحدهای بهداشت حرفه‌ای شبکه‌ها و مراکز معاونت بهداشت با استقرار 180 ایستگاه خانه بهداشت کارگری ثابت و سیار در کارخانه‌های تحت پوشش و کنترل فشارخون 66.760 نفر و ثبت آن در سامانه فشارخون، موفق به کسب رتبه نخست کشوری در عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری کشور شدند.

مرکز بهداشت غرب با پوشش 79 درصدی و غربالگری 48.013 نفر از کارگران شاغل در کارخانجات تحت پوشش در دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه نخست عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری را به‌دست آورد.

شبکه بهداشت و درمان قدس با غربالگری 7297 نفر از کارگران و پوشش 72 درصدی و مرکز بهداشت شمال‌غرب با غربالگری 8919 نفر و پوشش 64 درصدی کارگران در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

شبکه بهداشت و درمان بهارستان با غربالگری 3293 نفر از کارگران و پوشش 58 درصدی و شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم با غربالگری 5667 نفر و پوشش 41 درصدی کارگران در جایگاه‌های چهارم و پنجم قرار دارند.

همچنین پوشش اجرای این بسیج ملی، در جمعیت کارگران شاغل در کارخانجات در شبکه بهداشت و درمان شهریار با غربالگری 4113 نفر، 25 درصد و در شبکه بهداشت و درمان ملارد 1814با غربالگری نفر، 25 درصد می باشد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر