کشف و پلمپ کارگاه غیرمجاز و غیربهداشتی تهیه و توزیع زیتون پرورده در منطقه یافت‌آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |

بازرسان حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، یک کارگاه غیرمجاز تهیه و توزیع زیتون پرورده در منطقه یافت‌آباد، پلمپ و بیش از 600 کیلوگرم مواد غیربهداشتی معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: بازرسان بهداشت محیط این مرکز، دوشنبه 17 تیر، کارگاه غیرمجاز و غیربهداشتی تهیه و توزیع زیتون پرورده در منطقه یافت‌آباد را کشف و بیش از 10 تن مواد اولیه ( شامل: خرمای خشک، زیتون بدون هسته و رب خرما دست ساز) در محل ضبط و بیش از 600 کیلوگرم زیتون پرورده تهیه شده در شرایط غیربهداشتی معدوم و از توزیع به بازار مصرف جلوگیری شد.

نمونه‌برداری از اقلام ضبطی، انجام و درب اصلی کارگاه تا دریافت نتایج آزمایشات، پلمپ شده است.

دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر