پلمپ 9 واحد صنفی متخلف بهداشتی در شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۷ |

بازرسان بهداشتی شهرستان بهارستان، در هفته دوم تیر ماه، 9 واحد صنفی متخلف را پلمپ کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: با توجه به نظارت‌های مستمر و پیگیری‌های صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بهارستان، از روز نهم تیر ماه تا 16 تیرماه 98، 9 واحد صنفی متخلف بهداشتی شامل یک قصابی، یک اغذیه فروشی  یک کارگاه تولید فلافل، یک سفره‌خانه سنتی، یک واحد سبزی خردکنی ، یک تالار پذیرایی، دو تهیه غذا، یک چایخانه شناسایی و پلمپ شدند.

بازرسان بهداشت محیط این شبکه با هدف بهبود و ارتقای سطح سلامت شهروندان، با جدیت کامل بر تمامی واحدهای تحت پوشش نظارت مستمر داشته و در صورت شناسایی واحدهای متخلف برابر مقررات برخورد میشود.

شهروندان محترم میتوانند در صورت رویت هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهرستان، با سامانه رسیدگی به شکایات 190 تماس گرفته تا در اسرع وقت نسب به رسیدگی موضوع اقدام شود.

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر