برگزاری کارگاه خودارزیابی سلامت میان‌سالان در خانه فرهنگ شهرداری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۷ |

معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی خودارزیابی سلامت میان‌سالان را در خانه فرهنگ شهرداری ملارد برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه آموزشی خودارزیابی سلامت میان‌سالان برای مراقبین سلامت شهرستان ملارد، در خانه فرهنگ شهرداری این شهرستان برگزار شد.

در این جلسه که به منظور اجرای مرحله دوم طرح خودارزیابی سلامت میانسالان تشکیل شد؛ لادن امیراصلانی؛ کارشناس برنامه میان‌سالان معاونت بهداشت، در خصوص شیوه‌ی زندگی سالم در میانسالان مطالبی را ارائه داد.

همچنین کارشناس مسئول بهداشت خانواده و کارشناس برنامه میانسالان و سالمندان شبکه بهداشت و درمان ملارد، مباحثی را در خصوص خطرسنجی قلبی و عروقی، سرطان‌ها و پوکی استخوان ارائه دادند
.

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر