تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه از اجرای مطلوب بسیج ملی کنترل فشار خون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |

دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه ،طی پیامی از تلاش‌های ارزنده و موفقیت آمیز تمامی همکاران دانشگاه در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون، تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: متن پیام به شرح زیر است:

سلامتی گرانبهاترین نعمت الهی و مهمترین مؤلفه در کیفیت زندگی است که مراقبت از آن علاوه بر وظیفه شخصی، یک مسئولیت اجتماعی و همگانی است؛ چرا که لازمه داشتن یک جامعه پویا، بهره‌مندی از افرادی سالم از لحاظ جسمی و روانی است. برای رسیدن به این هدف طرح‌های متنوعی جهت ارتقای سلامت جامعه توسط نظام سلامت تهیه و اجراء می‌شوند  که هر یک به نوعی در ارتقاء سلامت جامعه موثر بوده است.

طرح  بسیج ملی کنترل فشارخون، از جمله طرح‌هایی است که به عینه نشان داد وقتی هدف نهایی یک برنامه کنترل و حفظ سلامتی افراد جامعه است، همه‌ی مسئولان سازمانها و نهادهای مختلف، رسانه‌های جمعی، کارکنان نظام سلامت و یکایک افراد جامعه برای اجرای موثر آن بسیج می‌شوند و با بهره‌مندی از بالاترین ظرفیت خود تلاش می‌کنند تا برنامه را به طور موثر اجراء کنند.

فشارخون بالا؛ قاتلی خاموش است که امروزه اصلی‌ترین عامل مرگ و میر در ایران و جهان بوده و در کشورمان سالانه بیش از ۱۰۰ هزار مرگ به دلیل فشارخون بالا اتفاق می‌افتد. اگر فشارخون به موقع تشخیص داده شود قابل کنترل است، اما برآورد‌ها نشان می‌دهد حدود ۶۰ درصد مبتلایان به فشارخون بالا، از این مسئله آگاهی ندارند.
طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در سطح تمامی شبکه‌ها، مراکز بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها؛ شامل: 282 مرکز جامع و پایگاه سلامت، 416 ایستگاه سیار و موقت، 67 بیمارستان تحت پوشش دولتی و خصوصی، 56 داروخانه تحت پوشش به اجرا در‌آمد.

در دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر اساس جمعیت تحت پوشش ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد 1/697/605 جمعیت بالای سی سال برآورد شده بود که از این تعداد، جمعیت مورد انتظار جهت انجام غربالگری در طرح ملی بسیج فشارخون 848/803 نفر در نظر گرفته شد و در طول اجرای برنامه تعداد1/164/583 نفر غربالگری گردیدند که برابر با 137/2 درصد جمعیت مورد انتظار بوده است.

اکنون که با توفیق حضرت حق و به همت و تلاش جمعی همکاران گرانقدر، طرح بسیج ملّی کنترل فشارخون، با موفقیتی بیش از حد انتظار، در عرصه دانشگاه علوم پزشکی ایران به اجرا درآمده و نقطه عطفی در تاریخ پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارائه خدمات سلامت به جامعه ثبت گردید؛ از این توفیق، خالق یکتا را سپاسگزاری نموده و برخود لازم می‌دانم از همت والا و خدمات ارزشمند همه همکاران و همراهی یکایک دست اندرکاران و مجریان طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در دانشگاه تشکر و قدردانی نمایم.

توفیق روزافزون همه همکاران ارجمند دانشگاه را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 65 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر