کسب رتبه‌های برتر کشوری در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۷ |

دکتر بابک عشرتی: در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ رتبه نخست کشوری عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری و جایگاه دوم کشوری ثبت ایستگاهی را به خود اختصاص داد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، تصریح کرد: این معاونت، با ثبت 66.760 کارگر مشمول در سامانه فشارخون، رتبه نخست عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری کشور را به‌دست آورده است. همچنین با ثبت 650.930 مورد ثبت ایستگاهی، در سامانه سلامت وزارت بهداشت، در جایگاه دوم کشوری قرار گرفت.

وی، ضمن تقدیر از تلاش‌های خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در منطقه تحت پوشش، گفت: اجرای این طرح ملی، گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر است و این معاونت با استقرار 416 ایستگاه در حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه، وظیفه‌ی غربالگری 50 درصد از گروه‌های هدف ثبت شده در سامانه سیب ( اعلام شده از سوی وزارت متبوع) را که جمعیتی بالغ بر 848.803 نفر است، را بر عهده داشته است که با غربالگری 1.164.583 نفر؛ پوشش 137.2 درصدی را کسب کرده است.

دکتر عشرتی تصریح کرد: با استقرار 180 ایستگاه خانه بهداشت کارگری ثابت و سیار در کارخانجات تحت پوشش و ثبت 66.760 نفر در سامانه فشارخون و همچنین مشارکت 52 درصدی کارگران مشمول؛ رتبه نخست عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری کشور را به‌دست آورده است.

سرپرست معاونت بهداشت، با قدردانی از حمایت همه جانبه سازمان‌ها و ارگان‌ها و همچنین تلاش‌های شبانه روزری پرسنل حوزه تحت پوشش این معاونت خاطر نشان کرد: شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم با پوشش 208.7 درصدی و غربالگری 125.201 نفر در رتبه نخست دانشگاه قرار دارد.

وی با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر به ویژه فشارخون ادامه داد: مرکز بهداشت غرب تهران با غربالگری 273.723 نفر و پوشش 166.9% و شبکه بهداشت و درمان ملارد با غربالگری با 105.032 نفر و پوشش 144.8% در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.
شبکه بهداشت و درمان بهارستان با غربالگری 124.152 نفر و پوشش 125.9% و مرکز بهداشت شمال‌غرب با غربالگری 292.444 نفر و پوشش 120.1 درصدی در جایگاه‌های چهارم و پنجم قرار دارند.
همچنین پوشش اجرای این بسیج ملی در شبکه بهداشت و درمان شهریار با غربالگری 166.497 نفر 118.4 درصد و در شهرستان قدس 77.534 نفر غربالگری شده و پوشش 111.6 درصد است.

دکتر عشرتی با تأکید بر اهمیت جلب مشارکت همه جانبه در رستای ارتقای سلامت عمومی کشور، اظهار داشت: ایستگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، در شبکه‌‎‌ها و مراکز بهداشت تابعه - بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و خیریه - مراکز و خانه های بهداشت کارگری - شهرداری‌ها - داروخانه‌ها - مطب‌های پزشکان - پایگاه‌های اورژانس 115- پایگاه‌های بسیج – جمعیت هلال احمر - ادارات آموزش و پرورش - سازمان‌های تأمین اجتماعی - ستادهای نیروهای مسلح و... مستقر بوده است.

سرپرست معاونت بهداشت با بیان اینکه کسب رتبه‌های برتر افتخار زرینی برای دانشگاه است، خاطرنشان کرد: بی‌شک این موفقیت حاصل تلاش و مجاهدت شبانه‌روزی همکاران خدوم و نیز حمایت همه جانبه‌ی تمامی سازمانها، ادارات و نهادهای حوزه تحت پوشش دانشگاه و همچنین مشارکت عالی مردم فیهم و شریف است که از این عزیزان تشکر و قدردانی می‌نمایم و خداوند متعال را شاکرم، که توانستیم برای تامین سلامت همشهریان عزیزمان قدم موثری برداریم.

دکتر بابک عشرتی
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه

دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر