کسب رتبه اول ثبت غربالگری فشارخون در دانشگاه توسط شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |

مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم: در طرح ملی کنترل فشارخون در شهرستان، با ثبت فشارخون بیش از 125 هزار نفر حدود 208 درصد جمعیت گروه هدف پوشش داده شدند.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم: دکتر گلشنی؛ مدیر شبکه بهداشت ودرمان این شبکه در گفتگو با روابط عمومی  گفت: طی انجام این  برنامه ملی بیش از 125 هزار نفر از همشهریان رباط کریم معادل 208 درصد گروه هدف، اندازه گیری فشارخون به‌عمل آمده که قریب به 18 هزار نفر (14 درصد جمعیت گروه هدف) دارای فشارخون بالاتر از نرمال شناسایی شدند که در این راستا؛ فرماندار، شهردار و شورای اسلامی شهر رباط کریم از کارکنان حوزه سلامت شهرستان تقدیر کردند.

دکتر گلشنی تصریح کرد: فشارخون، یکی از مهمترین تهدید کننده‌ های سلامتی در تمام دنیا معرفی شده که زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر را مهیا می‌کند. اما فشار .خون درمان بسیار ساده ای دارد و در عین حال مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی، بیماری‌های مزمن کلیه و سکته مغزی از جمله مشکلات بالا بودن فشارخون است.

در همین راستا، فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا؛ به منظور شناسایی و درمان افراد دارای فشارخون بالا و با این هدف که بتواند حداقل یکبار فشارخون افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی را اندازه‌گیری کند. در این شهرستان همزمان با سراسر کشور از 17 خرداد 98 آغاز شد و تا 15 تیر ماه  سال جاری نیز ادامه داشت.

وی در ادامه تاکید کرد: در اجرای این طرح 34 واحد بهداشتی، 2 اتوبوس، 45 تیم ثابت و سیار، بیمارستان، درمانگاههای و داروخانه های بخش خصوصی، اورژانس‌115، ادارات و... مشارکت داشتند و این شبکه با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود؛ با استقرار تیمهای ثابت و سیار در شیف صبح، عصر و شبانگاه به مناطق پر ازدحام نظیر بانکها، دفاتر پیشخوان دولت، کارگزاری ها، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی، تفرجگاهها، مساجد، مصلی، بارگاه امام زاده ها، هیئات مذهبی، مراکز خرید و اصناف مراجعه و اقدام به کنترل فشارخون افراد گروه هدف نمود.

مدیر شبکه بهداشت رباط کریم گفت: بیش از 18 هزار نفر از شهروندان شریف  دارای فشارخون بالاتر از نرمال، شناسایی و ضمن توصیه های زیستی به واحد های بهداشتی منطقه جهت مراقبت و درمان ارجاع داده شدند.

دکتر گلشنی با بیان اینکه کسب رتبه اول ثبت غربالگری فشارخون در بین شبکه ها و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران افتخار دیگری است، از دفترچه افتخارات شبکه بهداشت رباط کریم؛ اظهار داشت: بی شک این موفقیت حاصل تلاش و زحمات شبانه روزی  و مجاهدت همکاران خدوم حوزه سلامت، مشارکت عالی مردم فیهم منطقه و همکاری مدیران شهرستان بوده که بدینوسیله از تمام این عزیزان تشکر و قدردانی می نمایم و خداوند متعال را شاکرم که توانستیم در جهت تامین سلامت همشهریان عزیزمان قدم موثری را برداریم.

دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر