برگزاری کارگاه آموزشی شیر مادر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۶ |

معاونت بهداشت دانشگاه، دومین کارگاه آموزشی شیر مادر را، برای پرسنل بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان بهارستان برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – کارگاه یک روزه ترویج تغذیه با شیر مادر، توسط معاونت بهداشت و با همکاری شبکه بهداشت و درمان بهارستان؛ یکشنبه 16 تیر،  برای پرسنل بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان برگزار شد.

فریبا فلاح زاده؛ کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت (مربی ارشد مشاوره شیردهی کشوری)، در خصوص برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و 10 اقدام بیمارستان های دوستدار کودک، آموزشهای لازم رابه شرح زیر ارائه کرد.
  1. اهمیت تغذیه باشیرمادر در نوزادان نارس و نزدیک ترم
  2. نحوه در آغوش گرفتن نوزاد نارس
  3. روشهای دوشیدن شیرمادر و نحوه ذخیره کردن
  4. نحوه خورانش شیرمادر در شیرخوارانی که قادر به تغذیه مستقیم از پستان نیستند.
  5. مراقبت آغوشی مادر و نوزاد
  6. پیشگیری و رفع مشکلات پستانی

توضیح اینکه: کارگاه به‌صورت عملی اجرا و همکاران با مولاژ، کلیه موارد مطرح شده را تمرین کردند.
گفتنی است، مهارت اجرای کار عملی همکاران توسط سوپروایزر آموزشی در طی یک ماه بررسی و در صورت تایید، گواهی برای همکاران صادر خواهد شد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر