برگزاری نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در شمال غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۲ |

نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از روز یک شنبه نهم تیر در ایوان انتظار چهار راه ولیعصر (عج) دایر شده است.

روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب: هم‌زمان با اجرای بسیج ملی فشار خون بالا در سراسر کشور و در راستای افزایش آگاهی عموم مردم در خصوص بیماری فشارخون و راهکارهای پیشگیری و کنترل این بیماری، نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا؛ با به نمایش گذاشتن تابلوهای آموزشی، از روز یکشنبه 9 تیر ماه در ایوان انتظار چهار راه ولیعصر (عج)دایر شده و تا پانزدهم تیرماه نیز به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

در این نمایشگاه علاوه بر نمایش دادن تابلوهای آموزشی، به صورت چهره به چهره آموزش های لازم نیز توسط کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت شمال غرب به بازدید کنندگان ارائه می گردد. هم چنین فشارخون افراد بالای سی سال، بیماران کلیوی و مادران باردار نیر به صورت رایگان اندازه گیری شده و توصیه های لازم ارائه می شود.

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر