پایش اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا توسط ناظر دانشگاه‌ قطب کشوری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۱ |

نحوه اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در دانشگاه علوم پزشکی ایران، توسط ناظر دانشگاه قطب (دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران)، بررسی شد.

روابط عمومی مرکز معاونت بهداشت: در راستای بررسی نحوه اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در دانشگاه علوم پزشکی ایران، دوشنبه 10 تیر، پایشی توسط ناظران دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران انجام شد.

در جریان این پایش، دکتر تأملی؛ معاون فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهر ری، ضمن حضور در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، از نزدیک نحوه‌ی اجرای این برنامه را بررسی کردند.

در ادامه به منظور جمع بندی و همچنین تبادل تجربیات جلسه‌ای با حضور ایشان و اعضای ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تشکیل شد.

در این جلسه دکتر علی گل‌محمدی، ضمن مرور اقدامات صورت گرفته و همچنین اعلام میزان دستیابی به هدف مورد انتظار و نمودارهای مربوطه، مواردی را در خصوص برخی از چالش‌های پیش روی اجرای این برنامه ملی، مطرح کرد.

در پایان و پس از انتقال تجربیات موفق، دکتر تأملی به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و ناظران قطب، از نحوه‌ی اجرای برنامه بسیج ملی در دانشگاه ایران ابراز رضایت کردند و از خدمات، نوآوری‌ها، ابتکارات و اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر و تشکر کرد.

دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر