کسب رتبه نخست کشوری در عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۰ |

دکتر بابک عشرتی در مصاحبه با سردبیر مجله صحت: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با ثبت بیش از 51 هزار نفر در سامانه فشارخون، در حال حاضر رتبه نخست عملکرد خانه های بهداشت کارگری کشور را بدست آورده است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: این دانشگاه، به دلیل قرارگرفتن صنایع بسیار بزرگ و متعدد، تبدیل به یکی از قطب‌های مهم صنعتی کشور شده و جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر، روزانه در این صنایع مشغول بکار می باشند.

دکتر بابک عشرتی خاطرنشان کرد: همزمان با آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون و به دلیل اینکه این افراد در طول روز و بعضاً تا پاسی از شب؛ در محل کار خود مشغول به کار می باشند و امکان مراجعه به مراکز و دریافت خدمات فشارخون را ندارند؛ معاونت بهداشت تصمیم به استقرار ایستگاههای ثابت و سیار خانه بهداشت کارگری فشارخون در محل صنایع تحت پوشش خود نمود تا ضمن بهره مندی کارگران زحمتکش صنایع از خدمات بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از این طریق در دسترسی به اهداف برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، بیش از پیش گام بردارد.

وی اظهار داشت: باعث افتخار و خرسندی ما است که مشارکت در اجرای این برنامه با استقبال مدیران محترم صنایع روبرو شد و مدیران در اکثر صنایع، ضمن در اختیار قراردادن فضا، امکانات و تجهیزات مورد نیاز به همکاران این معاونت؛ پرسنل خود را نیز جهت دریافت آموزش‌های لازم و همکاری در اجرای برنامه به شبکه‌ها و مراکز تابعه معرفی کردند و ما را در اجرای هرچه بهتر این برنامه یاری نمودند.

دکتر عشرتی عنوان کرد: همراهی و مشارکت صنایع در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، موجب شد تا دانشگاه علوم پزشکی ایران، از نظر عملکرد خانه‌های بهداشت کارگری، با ثبت بیش از 51 هزار فشارخون در سامانه مربوطه در رتبه نخست کشور قرار گیرد.

اینجانب صمیمانه از تلاش و پیگیری تمامی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شبکه‌ها و مراکز تابعه و همچنین معاونت بهداشت، به جهت همکاری و برقراری ارتباط بسیار خوب و مستمر با صنایع، نظارت و پیگیری فعالیت‌های آنان در اجرای این برنامه قدردانی می‌نمایم و توفیقات روزافزون تمامی همکاران خود را از خداوند متعال مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر