افتتاح نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشار خون شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۶ |

نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون از 15 خرداد ماه همزمان با اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در سراسر کشور، در شهرستان شهریار افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: این نمایشگاه با هدف افزایش آگاهی مردم از عوامل خطر ایجاد فشارخون و ضرورت کنترل و پیشگیری از آن در شهرستان شهریار با حضور آقای شفیعی(کارشناس اداره اجتماعی فرمانداری) آقای خامسی (معاون اجتماعی شهر داری شهریار) در مرکز خدمات جامع سلامت فاز 1 اندیشه، توسط دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار راه اندازی شد.

در این نمایشگاه ضمن غربالگری فشارخون، رسانه های آموزشی در غالب پوستر، فیلم، تیزر و.... جهت بازدید و مطالعه مراجعین به نمایش گذاشته شد.

گفتنی است؛ بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از تاریخ 18 خرداد تا 15 تیر 98، در سراسر کشور اجراء می شود در این برنامه کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر ایرانی و غیر ایرانی ساکن در کشور، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه های سنی به عنوان گروه هدف مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر