بازدید معاون بهداشت دانشگاه از شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |

دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، سه شنبه چهارم تیر، از شبکه بهداشت و درمان ملارد، بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دکتر عشرتی و معاون فنی معاونت بهداشت و مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد؛ چهارم تیر 98، از واحدهای ستادی، نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، ساختمان جدید آزمایشگاه و مرکز شهید فهمیده بازدید کردند.

دکتر عشرتی به منظور آشنایی با پرسنل شبکه بهداشت و وضعیت این شبکه از لحاظ عملکرد از تمام واحدهای ستادی شبکه بازدید کرد. در این بازدید ایشان در هر واحد از مسئول و کارشناسان آن واحد در خصوص نحوه فعالیت، وضعیت کنونی، مشکلات و چالش ها گفتگو کرده و به این عزیزان راهکار ارائه می داد.

معاون بهداشت دانشگاه از نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون دیدن کرد و در خصوص هدف برپایی این نمایشگاه و استقبال مردم سوالاتی را پرسید.

وی از ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی و مرکز شهید فهمیده دیدن کرده و با دکتر عسگری در خصوص چالشهای پیش رو و راهکارهایی برای اتمام پروژه گفتگو کرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر