سوپرمارکتهای منطقه 9 تهران زیر ذره بین بازرسان بهداشت و دوربین خبرنگاران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۵ |

بازرسان بهداشت محیط حوزه بهداشت دانشگاه و تیم خبری شبکه شش سیما، از سوپرمارکتهای منطقه 9 تهران، بازدید و مقداری مواد غیرقابل مصرف را معدوم کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - سه شنبه چهارم تیر، دو سوپر مارکت و یک عصاره‌گیری واقع در منطقه مهرآباد جنوبی توسط بازرسان مرکز بهداشت غرب و با همراهی تیم فیلمبرداری شبکه خبر، مورد بازدید و کنترل بهداشتی قرار گرفت.
با توجه به نگهداری مقادیر زیادی مواد غذایی از جمله نان، دوغ، شیر ، تخم مرغ، آبلیمو و ... درفضای باز خارج از مغازه، در معرض تابش مستقیم نور خورشید، دمای نگهداری مواد غذایی بسیار نامطلوب  و تا حدود 58 درجه سانتیگراد قرائت شد، ضمن آموزش و تذکرات لازم به متصدیان، در واحد صنفی عصاره‌گیری مقدار 42 لیتر آب لیمو و آبغوره، در محل معدوم گردید. با توجه به نواقص مشاهده شده در واحد های بازدید شده، اخطار بحرانی و غیر بحرانی صادر و پیگیری های لازم تا حصول نتیجه، انجام خواهد شد.
در ادامه برنامه، در خصوص موضوع گزارش با تعدادی از  شهروندان مصاحبه و گزارش خبری مذکور از شبکه ششم سیما پخش می شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر