عطاری‌های منطقه 18 تهران زیر ذره بین بازرسان بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳ |

در گشت مشترک بازرسان حوزه بهداشت دانشگاه و ادارات اصناف و غذا و دارو؛ عطاری های منطقه 18 تهران، بازدید شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: سه عطاری در محله خلیج فارس، در گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران و ادارات اصناف و غذا و دارو؛ دوشنبه 3 تیر، بازرسی شده و بیش از 50 کیلوگرم مواد غذایی فاقد تأییدیه بهداشتی معدوم شد.

مواد معدومی شامل: سنگ نمک، نمک تصفیه نشده، وانیل، آبلیمو و روغن زیتون و ... بود.

همچنین مقادیر زیادی اقلام قاچاق و داروهای فاقد مجوز از جمله داروهای مسکن، داروهای مخصوص چاقی و لاغری ، روغن های( خراطین، کوسه و... ) وکپسول خالی توسط کارشناسان اداره غذا و دارو کشف و ضبط شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر