پیوستن معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به طرح بسیج ملی کنترل فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۸ |

خانم دکتر  ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  به طرح بسیج ملی کنترل فشارخون پیوستند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - به همت مرکز بهداشت شمال غرب و با هماهنگی وزارت بهداشت،تیم سنجشگر فشار خون در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 21 و 22 خرداد  در سازمان امور بانوان ریاست جمهوری مستقر شده و نسبت به سنجش فشار خون خانم دکتر ابتکار و سایر مدیران و کارکنان این سازمان اقدام نمودند.

گفتنی است که توضیحات لازم توسط کارشناسان مرکز بهداشت شمال غرب در خصوص اهمیت توجه به فشار خون و اهداف بسیج ملی کنترل فشار خون و همچنین خدماتی که در مراکز و پایگاههای سلامت جهت بانوان ارائه می شود ارائه شد و معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از زحمات وزارت بهداشت جهت اجرای این برنامه ارزشمند تقدیر و تشکر نمودند.

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر