برپایی غرفه سنجش فشار خون در سومین همایش سراسری پیاده روی خانوادگی شرکت مخابرات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱ |

روابط عمومی معاونت بهداشت - به همت مرکز بهداشت شمال غرب غرفه سنجش فشار خون در روز جمعه 31 خرداد در سومین همایش سراسری پیاده روی خانوادگی شرکت مخابرات ایران واقع در باشگاه انقلاب دایر شد.

همزمان با اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا،غرفه سنجش فشارخون در روز جمعه 31 خرداد در سومین همایش سراسری پیاده روی خانوادگی شرکت مخابرات ایران واقع در باشگاه انقلاب دایر شد و تیم های سنجشگر این مرکز نسبت به سنجش فشارخون مراجعین اقدام نمودند.هم چنین آموزش های لازم در خصوص خودمراقبتی ،کنترل و پیشگیری از فشار خون بالا نیز به صورت چهره به چهره ارائه شد.

گفتنی است که دکتر رحیمی معاون مرکز نیز از نزدیک نحوه ارائه خدمات را مورد بررسی قرار داده و نکات مربوطه را به همکاران اعلام کردند.

دفعات مشاهده: 23 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر