برگزاری مراسم افتتاحیه سنجش نوآموزان شهر تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲ |

روابط عمومی معاونت بهداشت -مراسم افتتاحیه سنجش نوآموزان شهر تهران در روز چهارشنبه 29 خرداد برگزار شد.

به همت مرکز بهداشت شمال غرب و اداره آموزش و پرورش منطقه 5،مراسم افتتاحیه سنجش نوآموزان شهر تهران  با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر کل اداره سنجش دانش آموزی کشور در روز چهارشنبه 29 خرداد در مدرسه شهدای صادقیه  برگزار شد.
در این مراسم لمیعی کارشناس مسئول سلامت جوانان و نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شمال غرب و دکتر فلاح پزشک سنجش دانش آموزی،در خصوص فرآیند سنجش دانش آموزان و ارائه خدمات بهداشتی و میزان و نحوه تعامل مرکز بهداشت شمال غرب با ادارات آموزش و پرورش توضیحات مبسوطی را بیان کردند.
گفتنی است که در حاشیه این مراسم،غرفه سنجش فشار خون نیز دایر گردیده و مراقبین سلامت مرکز بهداشت نسبت به سنجش فشار خون والدین دانش آموزان اقدام نمودند.

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر