برپایی دو غرفه اطلاع رسانی اعتیاد و بسیج ملی فشارخون در برنامه کوهپیمایی خانوادگی دره ازگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱ |

روابط عمومی معاونت بهداشت - همزمان با برگزاری برنامه کوهپیمایی خانوادگی در شهرستان قدس در 31 خرداد 98 در دره ازگی، شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اقدام به برپایی 2 غرفه اطلاع رسانی و ارائه خدمت در مسیر کوهپیمایی کرد.

در غرفه اطلاع رسانی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، پمفلت و بروشورهای آموزشی با موضوع پیشگیری از اعتیاد در اختیار شرکت کنندگان قرارداد و در غرفه فشارخون ، سنجشگران اقدام به سنجش فشارخون و ارائه توصیه های بهداشتی به کوهپیمایان کردند.
مهندس محمودی نماینده مردم شریف شهرستان های قدس ، ملارد، شهریار  نیز ضمن شرکت دراین کوهپیمایی  از غرفه های شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس بازدید  کرد.
 در این برنامه بیش از 500 برگ رسانه های آموزشی مرتبط با اعتیاد و فشارخون در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت و 180 مورد غربالگری فشارخون بالا جهت افراد بالای 30 سال انجام شد.

دفعات مشاهده: 9 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر