ششمین جلسه ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲ |

ششمین جلسه ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - ششمین جلسه ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون مورخ اول تیرماه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، معاونین، مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی، مدیران معاونت بهداشت در سالن شورا برگزار گردید.
در ابتدا سرپرست معاونت بهداشت گزارشی  تحلیلی از اقدامات انجام شده دانشگاه علوم پزشکی ایران در بسیج ملی کنترل فشار خون ارائه داد.
دکتر عشرتی اعلام نمود: در بحث غربالگری در ایستگاههای کنترل فشار خون ، دانشگاه علوم پزشکی ایران تا کنون رتبه اول را کسب کرده است.
سپس دکتر کوهپایه زاده بر همکاری بین بخشی ، بازچینش نیروها، بازبینی برنامه استراتژی و نظارت بر روند انجام کار تاکید نمود.
در ادامه مسائل مختلف اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر گردید طرح مداخله و نظر سنجی به منظور افزایش مراجعه کنندگان به ایستگاه های کنترل فشار خون انجام گیرد و در بیمارستانها ، آزمایشگاهها و مراکز پرتردد ، تعداد تیم های غربالگر و ایستگاههای کنترل فشار خون باید افزایش یابد.
همچنین مصوب شد با هماهنگی دکتر توکلی،  تیم های سیار معاونت درمان در اجرای این طرح یاری رسانند. در ادامه مقرر شد معاونت بهداشتی و پژوهشی گزارشی شامل (تحلیل، آنالیز و شاخصهای آماری و محاسبه هزینه اثر بخشی )جهت ارسال به وزارت بهداشت تهیه نمایند.
گفتنی است رییس دانشگاه پیشنهاد داد تا در پایان اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون، مراسم جشنی به منظور تقدیر از برترین های ( سازمان ها و افراد همکار در این طرح) و با هماهنگی مدیریت روابط عمومی برگزار گردد.

دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر