15 روز اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون در کارخانجات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۳۱ |
با هماهنگی واحدهای بهداشت حرفه ای شبکه‌ها و مراکز تابعه، برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون در کارخانجات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – در دو هفته آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون طی هماهنگی‌های انجام شده توسط واحدهای بهداشت حرفه ای شبکه‌ها و مراکز معاونت بهداشت، 133 کارخانه تحت پوشش در اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشارخون مشارکت کرده و اقدام به استقرار ایستگاههای خانه بهداشت کارگری در محل کارخانجات نمودند. مدیران این کارخانجات علاوه بر استقرار ایستگاه های خانه بهداشت کارگری، با معرفی نیروهای خود و در اختیار قرار دادن تجهیزات و امکانات مورد نیاز برنامه به همراهی شبکه‌ها و مراکز معاونت بهداشت در اجرای این بسیج ملی پرداختند.

همچنین به همت واحدهای بهداشت حرفه ای شبکه‌ها و مراکز، تیم‌های سیار کنترل فشارخون شبکه‌ها و مراکز به کارخانجات کوچک‌تر و فاقد توانایی استقرار خانه بهداشت کارگری مراجعه کردند و اقدام به کنترل فشارخون کارگران این کارخانجات نمودند.

واحدهای بهداشت حرفه ای مراکز و شبکه ها علاوه بر کارخانجات اقدام به هماهنگی با ادارات، سازمان‌های دولتی و مجتمع‌های تجاری تحت پوشش خود برای استقرار ایستگاه کنترل فشارخون کرده تا کنترل فشارخون پرسنل آنها علاوه بر برنامه کنترل فشارخون در راستای برنامه سلامت کارکنان دولت نیز اجرا و بعد از اتمام برنامه قابل پیگیری و کنترل باشد.

یاد آور می شود که در 15 روز اول اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون در 133 خانه بهداشت کارگری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، فشار خون 29154 نفر از کارگران این کارخانجات کنترل و در سامانه کنترل فشارخون ثبت شده است.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر