برگزاری جلسه هم اندیشی معاونت‌های بهداشت و اجتماعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۹ |

جلسه هم اندیشی و برنامه ریزی معاونت‌های بهداشت و اجتماعی دانشگاه، سه شنبه 28 خرداد در دفتر دکتر عشرتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: با توجه به اهمیت انجام فرآیندها و برنامه های مشترک سلامت محور، جلسه هم‌اندیشی و برنامه ریزی معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه؛ سه شنبه 28 خرداد 98 در دفتر سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی، اجتماعی شدن سلامت را امری بسیار مهم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: برای پیشبرد اهداف عالیه وزارت بهداشت و دانشگاه؛ معاونت بهداشت آماده هرگونه هماکاری و تعامل با معاونت اجتماعی است و انجام برنام های مشترک در ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار مثمرثمر است.
سرپرست معاونت دانشگاه، با تأکید بر تأثیر عوامل اجتماعی در سلامت به ویژه رفتارهای مخاطره آمیزی که حوزه سلامت را تحت الشعاع قرار می دهد؛ افزود: معاونت اجتماعی در بحث بررسی مسائل اجتماعی و نیز رفتارهای پرخطر موثر در سلامت، می تواند به این معاونت در امر پیشگیری یاری رساند.

دکتر موسوی؛ معاون اجتماعی دانشگاه نیز، ضمن تقدیر از خدمات حوزه بهداشت دانشگاه؛ خواستار اجرای فعالیتهای مشترک و فعال‌سازی کانون‌های سلامت محلات با همکاری معاونت بهداشت شد.

دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ سرپرست دانشگاه، ضمن اعلام حمایت همه جانبه در راستای اجرای مطلوب بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها، در این خصوص تأکید کرد.

دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن ارائه گزارش عملکرد این حوزه و بیان چالش‌های موجود، بیان کرد: تا کنون 100 ایستگاه در سامانه الکترونیکی ثبت شده و تمامی این ایستگاه ها در پنج شهرستان و هفت منطقه تهران، در هفته آتی تجهیز می‌شوند.

وی افزود: اطلاع رسانی های لازم، در مناطق تحت پوشش انجام شده و بسته‌های آموزشی نیز در هفته آینده در جمعیت تحت پوشش دانشگاه، توزیع می‌شود. همچنین جذب نیرو انسانی برای انجام برنامه در حال انجام است.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: با هماهنگی معاونت غذا و دارو، اولین جلسه آموزشی برای داروخانه‌های تحت پوشش برگزار شده است.

در این جلسه، دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه، ز گزارشی از جلب مشارکت بیمارستانهای خصوصی و دولتی برای استقرار ایستگاه‌ها، ارائه داد.

همچنین دکتر احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه، اقدامات انجام شده برای اطلاع‌رسانی این پویش ملی از طریق ارسال پیامک انبوه برای 13 هزار کارمند دانشگاه و برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه، را بیان کرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر