برگزاری کارگاه دو روزه حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث و بلایا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۷ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با همکاری دفتر سلامت روانی اجتماعی وزارت بهداشت؛ کارگاه حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث و بلایا برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، کارگاه دو روزه‌ی  حمایتهای روانی اجتماعی در حوادث و بلایا را؛ نوزدهم و بیست و ششم خرداد 98 برای 60 نفر از کارشناسان سلامت روان شاغل در مراکز و شبکه های تحت پوشش این معاونت برگزار کرد.

ابتدا دکتر جمشید واشانی؛ مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه، هدف از برگزاری کارگاه را بیان کرد.
سپس علی اسدی؛ معاون دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، مطالبی را به طور مفصل در خصوص حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا را ارائه داد.

در این کارگاه ضمن اجرای کار عملی و همچنین بازی نقش، مطالب آموزش داده شد و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

شایان ذکر است، نگار ماسوری؛ کارشناس سلامت اجتماعی معاونت بهداشت؛ انتظارات معاونت در خصوص برنامه حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا را بیان کرد.

دفعات مشاهده: 12 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر