بازدید دکتر عشرتی از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در شمال‌غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، از نحوه اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، در شمال‌غرب تهران بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - دکتر بابک عشرتی و هیئت همراه، شنبه 25 خرداد، از نحوه اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت شمال‌غرب بازدید کرد.

سرپرست معاونت بهداشت، با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری، بیمارستان صارم و ایستگاه‌های موقت و ثابت متروی اکباتان و متروی صادقیه، از نزدیک نحوه ارائه خدمات در مراکز، ایستگاه‌ها و بیمارستان‌های تحت پوشش مرکز بهداشت شمال‌غرب را بررسی کرد و از تلاش‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، در راستای اجرای بهینه و مطلوب این طرح ملی، تقدیر و تشکر کرد.

دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر