اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

معاونت بهداشت دانشگاه، با استقرار تیم‌های غربالگر، نسبت به کنترل فشارخون معاونین، مدیران و کارمندان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - با استقرار تیم‌های غربالگر مرکز بهداشت شمالغرب تهران در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شنبه 25 خرداد، فشارخون 413 نفر از معاونین، مدیران و کارمندان این وزارتخانه اندازه‌گیری شد.

مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت، ضمن تقدیر از تلاش‌های خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در منطقه تحت پوشش، گفت: اجرای این طرح ملی، گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر است و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با استقرار 373 ایستگاه در حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه، وظیفه غربالگری 50 درصد از گروه‌های هدف ( تمامی افراد بالای 30 سال مادران باردار و بیماران کلیوی) را که جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر است را بر عهده دارد.

وی افزود: ایستگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، در شبکه‌‎‌ها و مراکز بهداشت تابعه، بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، بیمارستان‌های دولتی، شهرداری‌ها، داروخانه‌ها، مطب‌های پزشکان، پایگاه‌های اورژانس 115، پایگاه‌های بسیج، ادارات آموزش و پرورش، سازمان‌های تأمین اجتماعی، ستادهای نیروهای مسلح و... مستقر است.

گفتنی است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از 17 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که تمامی افراد بالای 30 سال، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده، نسبت به اندازه‌گیری رایگان فشارخون اقدام کنند و یا در سامانه خود‌اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به آدرس  salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل نمایند
.

دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر