رکورد داری دانشگاه علوم پزشکی ایران در ثبت کشوری فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |
 معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با ثبت 146.186 نفر در سامانه سلامت بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، مقام نخست کشور را دارد.

دکتر بابک عشرتی در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت از کسب رتبه برتر کشوری در ثبت فشارخون خبر داد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه افزود: تیم های غربالگر حوزه تحت پوشش دانشگاه با ثبت 146.186 نفر و کنترل فشارخون ایشان، تا روز یکشنبه 26 خرداد 98، رکوردار در کل کشور هستند و این افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی ایران است که نشان از تلاش بی وقفه کارکنان حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت دارد.

دکتر بابک عشرتی، ضمن تقدیر از تلاش‌های خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در منطقه تحت پوشش، گفت: اجرای این طرح ملی، گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر است و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با استقرار 373 ایستگاه در حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه، وظیفه غربالگری 50 درصد از گروه‌های هدف ( تمامی افراد بالای 30 سال مادران باردار و بیماران کلیوی) را که جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر است را بر عهده دارد.

وی افزود: ایستگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، در شبکه‌ها و مراکز بهداشت تابعه، بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، بیمارستان‌های دولتی، خانه‌های بهداشت کارگری، شهرداری‌ها، داروخانه‌ها، مطب‌های پزشکان، پایگاه‌های اورژانس 115، پایگاه‌های بسیج، ادارات آموزش و پرورش، سازمان‌های تأمین اجتماعی، ستادهای نیروهای مسلح و... مستقر است.

گفتنی است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از 17 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که تمامی افراد بالای 30 سال، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده، نسبت به اندازه‌گیری رایگان فشارخون اقدام کنند و یا در سامانه خود‌اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به آدرس  salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل نمایند
.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر