اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در پارک عطر یاس رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |

بسیج ملی کنترل فشار خون، به همت تلاشگران شبکه بهداشت، داوطلبان هلال احمر و کارکنان اورژانس 115 شهرستان، در پارک عطر یاس رباط کریم اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، طرح بسیج ملی کنترل فشار خون،  به همت تلاشگران شبکه بهداشت، داوطلبان هلال احمر و کارکنان اورژانس 115 شهرستان، پنج شنبه و جمعه 23 و 24خرداد98در پارک عطر یاس شهر رباط کریم اجرا شد.

توضیح اینکه با عنایت به حضورگسترده شهروندان در روزهای آخر هفته در پارکها، این شبکه از ساعت 19 تا 24 شب اقدام به استقرار تیم های غربالگر سنجش فشار خون  در پارک عطر یاس  شهر رباط کریم نمود.

گفتنی این اجرای این طرح در پارک مورد استقبال مردم قرار گرفته و  فشار خون قریب به هزار نفر از افراد گروه هدف حاضر در پارک عطر یاس مورد ارزیابی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 23 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر