اجرای کنترل فشارخون بالا در ادارات شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |

تیم‌های غربالگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، با استقرار در ادارات این شهرستان، فشارخون کارمندان را کنترل کردند.

دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در مصاحبه با روابط عمومی این شبکه گفت: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، در کلیه ادارات شهرستان قدس به منظور سنجش فشارخون پرسنل و مراجعین ادارات مذکور، در دستور کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قرار گرفت.

در این راستا شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، نسبت به تشکیل تیم سیار کنترل فشارخون اقدام تا هر روز ضمن حضور در ادارات شهرستان، فشارخون پرسنل و مراجعین آن اداره را اندازه گیری و ثبت کنند.

شایان ذکر این طرح تا کنون در فرمانداری، دادگستری، شهرداری، اداره امور مالیاتی و بسیاری از شعب اصلی بانکهای مستقر در سطح شهر انجام گرفته است.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر