بازدید ناظر معاونت بهداشت دانشگاه از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در خانه بهداشت کارگری سایپا دیزل

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
ناظر معاونت بهداشت دانشگاه از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در خانه بهداشت کارگری سایپا دیزل بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – با شروع بسیج ملی کنترل فشارخون، خانه های بهداشت کارگری کارخانجات اقدام به اندازه گیری و کنترل فشا خون کارگران خود کردند. مهندس محبوبه نجاریان، کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت، سه شنبه 21 خرداد 98 از ایستگاه خانه بهداشت کارگری کارخانه سایپا دیزل تحت پوشش مرکز بهداشت غرب بازدید کرد.

وی ضمن تشکر از مدیران کارخانه در استقرار ایستگاه و همراهی با دانشگاه علوم پزشکی ایران، در بسیج ملی کنترل فشارخون؛ از نحوه انجام برنامه، امکانات و تجهیزات ایستگاه بازدید کرد.

گفتنی است، که به همت واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت غرب، تا چهارمین روز اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون، 70 ایستگاه خانه بهداشت کارگری در کارخانجات تحت پوشش این مرکز ایجاد و بیش از 2900  فشار خون ثبت شده است.

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر